Barion Pixel
Menu
Kosár

Tönköly párnák

Tönköly párnák
Hobby

A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítanak neki. A tönkölypelyva száradása közben kovasav tartalma leválik, és a kötőszöveteken keresztül bekerül szervezetünkbe, görcsoldó, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van.

A tönkölypelyvával töltött párnák kiválóan igazodnak a nyak és fejformához, csökkentve a nyak és vállizmok terheit, ezáltal enyhítik a migrénes panaszokat is. Magas vitamin és ásványi anyag tartalma a kötőszöveteken átjutva támogatja szervezetünk egyensúlyát. A pelyva jól átszellőzik, nem melegszik túl, így jó választás azoknak, éjszaka gyakran kiizzadnak. A tönkölyhéjjal töltött párna használata elősegíti a minőségi alvást, így csökkenthető a kimerültség, a fáradékonyság, az alvászavarok, a fejfájás, az izom-, és ízületi fájdalmak. Jótékony hatása van a menstruációs illetve a szülési utáni fájdalmakra és segít egy nagyobb betegség utáni felépülésben. A párnák halk zizegése a természetet varázsolja hálószobádba, ahol tested, lelked megpihenhet és feltöltődhet az éjszaka folyamán

Márka: Millemark
Utántölthető Méret: 40x50cm töltetlenül, magassága 8-10cm Anyaga: 100% Pamutvászon Töltet: Tönkölyhéj A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítanak neki. A tönkölypelyva száradása közben kovasav tartalma leválik, és a ..
5,100 Ft
Nettó ár:5,100 Ft
Márka: Millemark
Utántölthető Méret: kb.40cm körátmérő, magassága 8-10cm Anyaga: 100% Pamutvászon Töltet: Tönkölyhéj A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítanak neki. A tönkölypelyva száradása közben kovasav tartalma leválik, és a kö..
5,100 Ft
Nettó ár:5,100 Ft
Márka: Millemark
Utántölthető Méret: 70x20cm Anyaga: 100% Pamutvászon Töltet: Tönkölyhéj A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítanak neki. A tönkölypelyva száradása közben kovasav tartalma leválik, és a kötőszöveteken keresztül beke..
5,900 Ft
Nettó ár:5,900 Ft
Márka: Millemark
Utántölthető Méret: 25x7cm Anyaga: 100% Pamutvászon Töltet: Tönkölyhéj   A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítanak neki. A tönkölypelyva száradása közben kovasav tartalma leválik, és a kötőszöveteken keresztül ..
3,100 Ft
Nettó ár:3,100 Ft
Márka: Millemark
Utántölthető Méret: 33x11cm Anyaga: 100% Pamutvászon Töltet: Tönkölyhéj   A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítanak neki. A tönkölypelyva száradása közben kovasav tartalma leválik, és a kötőszöveteken keresztül..
4,900 Ft
Nettó ár:4,900 Ft
Márka: Millemark
Utántölthető Méret: 35x38x10cm (magassága 8-10cm) Belső huzat anyaga: 100% Pamutvászon Külső huzat anyaga: 100% Pamutvászon Anyaga: 100% Pamutvászon Töltet: Tönkölyhéj A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítan..
2,700 Ft
Nettó ár:2,700 Ft
Márka: Millemark
Nem utántölthető Méret: 15x20cm Anyaga: 100% Pamutvászon Töltet: Tönkölyhéj   A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítanak neki. A tönkölypelyva száradása közben kovasav tartalma leválik, és a kötőszöveteken keresz..
800 Ft
Nettó ár:800 Ft
Márka: Millemark
Utántölthető Méret: 35x45cm Anyaga: 100% Pamutvászon Töltet: Tönkölyhéj   A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítanak neki. A tönkölypelyva száradása közben kovasav tartalma leválik, és a kötőszöveteken keresztül ..
2,100 Ft
Nettó ár:2,100 Ft
Márka: Millemark
Utántölthető Méret: 40x60cm Anyaga: 100% Pamutvászon Töltet: Tönkölyhéj   A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítanak neki. A tönkölypelyva száradása közben kovasav tartalma leválik, és a kötőszöveteken keresztül ..
3,400 Ft
Nettó ár:3,400 Ft
Márka: Millemark
Utántölthető Méret: 50x70cm Anyaga: 100% Pamutvászon Töltet: Tönkölyhéj   A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítanak neki. A tönkölypelyva száradása közben kovasav tartalma leválik, és a kötőszöveteken keresztül ..
5,100 Ft
Nettó ár:5,100 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.