Barion Pixel
Menu
Kosár

Millemark Blog RSS Feed

08 May Hogyan lehet saját márkás terméked kezdőként?
0 780
Hogyan lehet saját márkás terméked kezdőként? Ha kezdő vállalkozó vagy, kisgyermekes anyukaként, kézművesként szeretnél saját lábra állni, vagy azt gondolod, hogy túl idős vagy hozzá  ,ha most bontogatod a szárnyaidat,  de nem tudod hogyan kezdj hozzá? Akkor jó helyen jársz! Sokan nem tudják, ho..
08 May Szabásminták
admin 1 10602
..
17 Apr Tégy jót, hogy jót tehessünk!
137 1681
Különleges ajándékkártya különleges embereknek Akár magánszemélyként, akár vállalkozásként vagy cégként, biztos sokan ismerik azt az érzést, amikor elindulsz egy fejlődés útján, tele nagy tervekkel reményekkel, lehetőségekkel, úgy érzed meghódítanád a világot, de akad valami váratlan apróság ami ..
04 Mar Hogyan válasszak asztalterítőt?
admin 0 1088
Mekkora asztalterítőt válasszak? Az asztalterítő mérete fontos dolog, hiszen egy jól megválasztott méretű terítővel feldobhatjuk a lakás hangulatát, míg egy rosszul megválasztott terítő, nyomasztóan hat. Az asztalterítő mérete ne legyen se kicsi, se nagy, legyen pontosan megfelelő. Mekkora az éppe..
28 Feb Pólófonal vásárlási tanács kezdőknek
Szilvi 0 1682
    Segíteni szeretnénk tapasztalataink megosztásával azoknak, akik kacérkodnak a pólófonal vásárlás gondolatával, de bizonytalanok, mert nincs elegendő ismeretük a pólófonallal kapcsolatosan. Két éve alig vártuk, hogy végre kipróbálhassuk a pólófonalat. Nos, a finom vékony fonalak horgolása, köté..
02 Aug Kezdő kézműves vagyok
admin 0 746
Kezdő kézműves ..
02 Aug Kézműves húsvét
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.