slide1-img - Bankpixel Graphic Design and Social Media Agency Jakarta

Különleges ajándékkártya különleges embereknek

Akár magánszemélyként, akár vállalkozásként vagy cégként, biztos sokan ismerik azt az érzést, amikor elindulsz egy fejlődés útján, tele nagy tervekkel reményekkel, lehetőségekkel, úgy érzed meghódítanád a világot, de akad valami váratlan apróság ami ennek útjában áll. Ilyenkor beindul az újratervezés, mint a a GPS-ben, úgy kattog az agyad  megoldáson, hogy mindenki hallja.

Induló vállalkozásként, mindenki átéli azt, amikor az 1 már kevés a 2 már sok. Itt arra gondolok amikor, egyedül kevés vagy egy alkalmazott pedig már sok lenne a költség miatt, ezek a köztes időszakok, nagyon időt próbálók megfelelő segítség nélkül. A lehetőségek ebben az időszakban elég korlátozottak, hiszen a vállalkozásodnak, cégednek nincs elég múltja, vagy megfelelő adózási módja, a megfelelő támogatás eléréséhez, hiszen a legtöbben KATA-sként indulnak és itt jön a tőkehiány!  Keveseknek adatik meg egy jó baráti segítség, egy gazdag rokon, aki bízik benned és a terveidben. Minden nagyobb cég átéli a kezdeti fejlődés nehézségeit, ismerik az érzést, amikor dől belőled az ötlet, tettre kész vagy, látod a fejlődést, úgy érzed tiéd a világ és küzdesz az álmaidért.

Mi is most egy álomért küzdünk, amivel fejlődhetünk, munkahelyet teremthetünk és nem utolsó sorban segíthetünk.

Létezik egy olyan nyomtatógép, ami nem csak a látók, hanem a vak és gyengén látók számára is képes olvasható felületet nyomtatni bármilyen anyagra. Szélesítve azon termékek körét, amelyeket nem képesek más módon felismerni,  csak Braille írással. Ehhez lenne szükségünk némi támogatásra. Ha úgy döntesz szeretnél segíteni, ezen cél megvalósításában, megteheted levásárolható ajándékkártya formájában. Az ajándékozás mindig örömmel tölti el szívünket, és most egy jó ügyet is szolgálhatsz vele.

Hiszek abban, hogy a jó tett visszaszáll, de nem karmikus értelemben, hanem sokkal rövidebb távon és sokkal egyszerűbben. Nő az önbecsülésünk is az önmegvalósítás során, továbbá előbb-utóbb „körbeérnek” a segítő kezek. Egy lakóközösségben előbb, egy kisvárosban talán lassabban, de ha jól csináljuk, előbb-utóbb végre az válik követendő értékké, ami valóban az.

Csatlakozz azokhoz, akik már segítettek, akár 1db ajándékkártya megvásárlása is sokat jelent számunkra!

A kártya levásárolható kézműves, baby és egyedi ajándék webáruházainkban és üzletünkben egyaránt, valamint a megvásárlásával további kedvezmények is választhatók.

Nemcsak magánszemélyek, cégek is megvásárolhatják, céges ajándékként pl.: a dolgozóknak, így mindenki olyan ajándékot választ, amilyet szeretne, ahol sokan dolgoznak nem könnyű olyan ajándékot választani, ami mindenkinek jó.

Cégeknek levásárolható promóciós ajándékokra, szitanyomásra, céges reklámajándékokra, stb., egyedi elképzelést is megvalósítunk.

Sokan nem tudják mit adjanak ajándékba, minek örülne az ünnepelt. Ezzel az ajándékkártyával nem lehet mellé lőni, az öröm garantáltan nem marad el, hiszen az ünnepelt saját maga választhatja ki, hogy mit szeretne. Például a Kézműveseknek azért is nehéz ajándékot választani, mert mindent elkészít saját maga. Ha olyas valakit szeretnél meglepni, aki textilekkel foglakozik, imádja az anyagokat, már az illatuk is elcsábítja a vásárlásra, ajánljuk kézműves ajándékkártyánkat, amivel tetszésének megfelelően válogathat a legszebb anyagok között. Garantáltan az öröm nem marad el.

Szeretnénk megköszönni, támogatásod, megosztásod, hiszen ezek az apró lépések, számunkra nagy lépést jelentenek majd.
Tégy jót, hogy jót tehessünk!

Megvásárolható:  https://millemark.hu/ajandekkartyak

Beváltható:

Kézműves webáruházunkban: https://millemark.hu/
Baba termékek: http://millebaby.hu/
Egyedi ajándéktárgyak: http://mille.hu/

Millemark Kft.
 5650 Mezőberény, Fő út 13.
E-mail:
info@mille.hu
Tel: 06304544841

       

Azok akik már megvásárolták kártyáinkat és engedélyezték a megjelenést:


Bándiná Molnár Éva  200 000Ft

Kertész Anikó 5 000Ft

Szél Róbert 10 000Ft

 

Hálásan köszönjük mindenkinek!