Hogyan lehet saját márkás terméked kezdőként?

Ha kezdő vállalkozó vagy, kisgyermekes anyukaként, kézművesként szeretnél saját lábra állni, vagy azt gondolod, hogy túl idős vagy hozzá  ,ha most bontogatod a szárnyaidat,  de nem tudod hogyan kezdj hozzá? Akkor jó helyen jársz!
Sokan nem tudják, hogyan induljanak el az önállósodás útján. Nagyon sok információ van a neten, és akkor feltesszük a kérdést magunkban, de melyik jó nekem?
 
Kisgyermek mellett nagy kihívás, de nem megvalósíthatatlan, sok türelem , kitartás kell hozzá és nem hátrány a család támogatása sem. Itt nem az anyagiakra gondolok, hanem a hétköznapi teendők megkönnyítésére. Egy nagyszülő, egy támogató apuka, egy megértő barátnő nagy segítség, hogy az indulásra tudjunk koncentrálni. Ha nincs akkor sem kell elkeseredni, nekem sem volt. Kicsit nehezebben ment és lassabban, de nem adtam fel, kitartottam a célom mellett. Saját bőrömön tapasztaltam meg kisgyermekes anyukaként, kézművesként a vállalkozás indulás olykor rögös, olykor felemelő és energiával teli útját. Tehát nem könyvekből tanultam, hanem az élet tanított vállalkozónak lenni. Viszont neked itt leszek én, fogom a kezed és nem engedem el.

Amit nyújtani tudunk neked:
Hogyan válassz adózási formát, mit hol kell intézni az induláshoz, milyen engedély szükséges a tevékenységedhez.
Egyedi arculat tervezés, logó készítés, névjegykártya, szórólap, autó matrica, Közösségi oldal és webáruház, weboldal készítés és kezelés, promóciós termékek készítése. marketing, megjelenés rendezvényeken.
Ha kezdő vagy, segítség a vállalkozás elindításában, marketing tanácsadás. Mostantól lehetőséged van olyan marketingeszközt is bevetni, amelyet eddig csak a multik tehettek meg! Legyen akár egy folyamatos csomagajánlat része vagy egyszeri kampányeszköz, a Saját Márkás termék, mint marketingeszköz biztos siker lesz!
 
Ha kiváncsi vagy hogyan nézne ki a logózott terméked , webáruházunkban mintát itt találsz:
Ha felkeltettem érdeklődésed és szeretnél a saját magad ura lenni, keress bátran! :)
 
Elérhetőségünk:
E-mail: info@mille.hu
Tel: +36 30 454 4841