Barion Pixel
Menu
Kosár

Könyvek

Könyvek
Hobby

Kamaszkor és annak szépségei. Hogyan  ne menjünk egymás agyára? Könyvek Újszülött kortól a kamaszkorig . Felnőtteknek, gyereknek egyaránt találsz olvasnivalót

Babázz lazán!   180 kérdés és válasz zöldfülű szülőknek Szilágyi Diána A Babázz lazán! nem kőbe vésett szabályokat oktat, és nem mindenáron követendő mintákról papol, hanem a gyermekvárás és a gyermeknevelés mindennapi kérdéseire adja meg a válaszokat, hol szakszerű háttér-információkkal..
3,990 Ft
Nettó ár:3,990 Ft
Kamaszmentő Hogyan ne menjünk egymás agyára? Gyarmati katalin Anna A Kamaszmentő iránytű a kamaszok lelkivilágához. Ez a könyv segítséget nyújt a szülőknek, pedagógusoknak, sőt maguknak a kamaszoknak is eligazodni a családi, lelki csaták bonyolult útvesztőiben. A kamaszkor emberpróbáló idő..
3,490 Ft
Nettó ár:3,490 Ft
Megálmodtalak Peer Krisztina–Kele Fodor Ákos   Egy gyermekpszichológus és egy író tabuk nélküli naplója a terhességről, melyhez a pszichológus Peer Krisztina kommentárokat írt. Könyv a terhesség lélektanáról szakmai szemszögből, de közérthető, szórakoztató stílusban.   „Létezik, hogy ..
3,990 Ft
Nettó ár:3,990 Ft
Mi bántja a gyerek lelkét? 150 kérdés gyermekkori pszichés megbetegedésekről Peer Krisztina Ez a könyv igyekszik segíteni abban, hogy egy esetleges problémát minél előbb felismerjünk, és ezáltal az érintett gyermek és család minél előbb megkaphassa a szükséges segítséget vagy épp ellenk..
3,490 Ft
Nettó ár:3,490 Ft
Nem születtél anyának! Regős Judit A könyv mintegy 150 aktuális kérdésre ad választ, ezáltal hiteles alternatívát kínál a babát tervezők és a gyermeket nevelők számára: a CSALÁDOT. Nem konyhakész megoldásokat sorol, hanem rámutat azokra az összefüggésekre, amelyek összekötik vagy összeugrasztják..
3,490 Ft
Nettó ár:3,490 Ft
Szeretlek, de miért én vagyok mindig az utolsó? Hogyan tedd gyerekbiztossá a házasságod? Andrew G. Marshall A gyerekneveléssel töltött évek alatt sok párnál eljön az a pillanat, amikor az egyik fél úgy érzi, a másik számára minden előbbre való, mint ő: a karrier, a házimunka, a kedvenc ho..
3,290 Ft
Nettó ár:3,290 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.