Barion Pixel
Menu
Kosár

Rólunk

  Hogyan lettem kisgyermekes anyukából vállalkozó és a Mille webshop megalapítója?

 


 
Kislányom megszületését követően, a munkahelyemre nem vettek vissza, ez motivált, arra hogy valamit tennem kell. Kicsi gyerek mellett nem könnyű elhelyezkedni, ezt mindenki tudja, ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálok a saját lábamra állni. Ez motivált arra, hogy kamatoztassam tudásom, kézügyességem,  kreativitásom, és egyedi ajándéktárgyaim elkészítésével örömöt okozzak gyereknek, felnőtteknek egyaránt. Nehéz időszakon vagyok túl, emlékszem még a sok éjszakázásra amikor kislányom már elaludt, akkor készítettem a rendeléseket, ilyenkor varrtam, szerkesztettem a webáruházat, sokszor a számítógép előtt aludtam el. Nincs informatikai végzettségem, magamtól tanultam mindent, letöltöttem, kattintottam és vártam mi történik, emlékszem az első szerkesztőprogram amit letöltöttem, ráadásul franciául, 2 nap kellett mire rájöttem, hogyan is kell használni, addig böngésztem a interneten, mire sikerült letölteni magyarul is, hasonlóképpen történt a webáruházzal is. Minden nap folyamatosan tanulok, képzem magam. Saját erőből, apránként jutottam előre.
 
Egy nap a postaládában érkezett egy levél, ami megváltoztatott mindent, bekerültem a "Jól menő vállalkozásokért" programba, úgy éreztem kitárult előttem a világ. Kemény 3 hónap várt rám napi 8 óra tanulás, ezt követte a rendelések elkészítése és persze ott volt a kislányom, a  háztartás, de megcsináltam. Rengeteg tudással, tapasztalattal vágtam neki a vállalkozói életnek. Azt gondolná az ember, hogy ha kezünkben van a vállalkozói engedély akkor vállalkozók is vagyunk, de ez nem így van. Rengeteg tapasztalat kell ahhoz hogy valaki vállalkozó legyen, a saját bőrünkön kell megtapasztalni a tanultakat. Hozunk rossz döntéseket és jókat is, elesünk és felállunk, találkozunk jó és rosszindulatú emberekkel, lesznek akik kihasználják jóhiszeműségünket, és lesznek akik fogják a kezünket, de ezek a tapasztalatok, mind megerősítenek és előrébb visznek az életben. Megpróbálkoztam az üzlet nyitással is, vásár szervezéssel is. Mára a bérelt webshopból saját lett, amit szintén én készítettem.
Mostanra leszűkítettem a termékpalettát, az elmúlt időszakban kiderült mire van igény és mire kevésbé. Minden egyes elkészült ajándéktárgynak lelke van, hiszen szívvel lélekkel készülnek. Az ajándékaink szívhez szólnak és mosolyt csalnak szeretteid arcára.
 
Kalandozz bátran a termékek között, olvasd blogunkat, ha szeretnél folyamatosan hallani rólunk, vagy nem szeretnél lemaradni akcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre. Bármilyen elképzelésed van, nyugodtan írj, egyedi elképzelést is megvalósítunk.
 
Szeretettel:
Virág Szilvia
MILLE

 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.